Notícies

“Rastres de Sàndal” premi del públic al festival internacional de cinema de Montreal.

El 45è Festival des Films du Monde (Montreal World Film Festival) va atorgar dilluns 1 de setembre el premi del públic a “Rastres de sàndal”, la producció catalana de Pontas Film, amb la col·laboració de TVC i TVE, dirigida per Maria Ripoll

La pel·lícula es va estrenar internacionalment al Montreal World Film Festival (Canadà) amb molt bones crítiques, i després del premi s’espera que es pugui estrenar a molts països més. D’entrada es podrà veure a l’Indian Film Festival de la Haia, als Països Baixos, a finals d’octubre.

“Rastres de sàndal” està basada en la novel·la homònima d’Asha Miró i d’Anna Soler-Pont, publicada per l’editorial Planeta l’any 2007. El film està protagonitzat per Nandita Das i Aina Clotet i narra una emotiva història d’amor fraternal i d’esperança entre dues ciutats: Mumbai, Barcelona i les seves cultures. El guió de la pel·lícula és també d’Anna Soler-Pont, que també s’encarrega de la producció de la pel·lícula.

Sinopsi:
L’argument se centra en Mina, una actriu de Bollywood interpretada per Nandita Das, que decideix investigar què li va passar a la seva germana petita, Sita, de qui va ser separada per força quan era una adolescent i a qui acabarà trobant a Barcelona.

Tags:



{  wordpress   |   design credits  } Entries RSS    |    Log in